A co když ne?!
Znáš ten pocit,když někdo se dívá
V ksichtě dost pobledlá v rukou tvůj život svírá
Vím,že to nejde srazit jí vaz
Tak s přelomenou kosou nechám ji tu napospas
Běháš,myslíš s rukama nad hlavou máváš
Těm dobrejm,skvělejm myšlenkám na cestu máváš
A život po smrti je to co tě přinutí...
Poslední úsměv
nádech,výdech
Nehybný tělo
Stíny na zdech
Co je mezi??
..Mezi životem a smrtí?
Ten tlak co tě svírá duši v prach drtí
Kostnatej prst tvář tvou v šeď zmrazí
Tak tohle nasere!
Pěst do smrtky vrazit...
A co když:
ne - bude to dobrý?
ne - bude to správný?
Máš pocit jako bys chtěl přežít
přežít všechny známý
A co když ne?!
Ještě nechci..nepřišel můj čas
A co když ne?!
S přelomenou kosou nechám tě tu napospas
autor: Petr Z
Komentáře (1)
Komentujících (1)