Děkuji
Děkuji za upřímnost,
za zničení všech snů.
Děkuji za naději,
za to že byla vzata.
Děkuji za smrt,
za to že mi je dána.
Děkuji za otevření očí,
za bolest v srdci.
Děkuji za pár krásných chvil,
děkuji za popel,
Co z nich zbyl…
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, mňousek
Komentáře (2)
Komentujících (2)