Co tak zemřít?
Anotace: Běželo mi to hlavou!
Věnuješ se sám sobě?
Věnují se snad tobě?
Připadáš si jako blázen?
Nebo si myslíš že je to jen tvůj sen?
Tak se prober,
s životem se poper!
Pokud nedokážeš žít,
má cenu mezi živýma být!
Asi se to zdá kruté,
ale je to pravdivé!
Nebudem si nic nalhávat,
jestliže nebudeš sám bojovat.
V životě to jednoduché není,
žádné mazlení!
Nechceš, je to tvá volba,
nejjistější je oprátka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)