Quo Vadis?
Anotace: Dopředu - dozadu..Stop&Go..:-)
.
Rok za rokem..
Krok za krokem..
Quo Vadis?
.
(směrem račím..
či jinam ráčím?)
.
Cestou necestou
STOP&GO
je gratis
.
(vím nevím..
stojím či běžím?)
.
Pat s patosem
„rovnou za nosem“
..
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, Psavec, Bean, qpal, Elena Suchomel
Komentáře (1)
Komentujících (1)