Jak jen ji nazvat ....
Jako děti učili nás
k čemu je mínus, plus
krát, děleno ....
Čeština - to byla nesnáz ,
kde napsat
jaké písmeno ....
Jak namíchá se která barva
jak vysoké je které pohoří
jak jmenuje se tahle řeka
co vlévá se až do moří .....
Dneska už jsou to jen vzpomínky
už nás ve školách nikdo nemučí ....
já musím se doučit jediné ....
Jak přežít
prázdno
v
náručí ...
Přečteno 355x
Tipy 33
Poslední tipující: S..a, Cathy, akneliam, Štěpina G, Skywalker, Bamap, cevert, Beepat, Martinecka23, Lorraine, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)