Osude
Anotace: dávat hvězdám ve dvou sbohem, nechat kněze tlouci zvonem
Osude
Proč jsi zavřel všechna vrata,
zpřetrhla i tajné mosty?
Nač měl jsi nás jen chvíli za své vzácné hosty?
Dal jsi facku všem, co znají bolest,
nechajíc je trním prolézt.
Proč měl jsi na každého jiný metr,
komu dáti nový, či jen obnošený svetr?
Chtěl bych vědět aspoň důvod,
znát vší bolesti pravý původ.
Jaké je být asi šťastný?
Jistě pocit vskutku slastný.
Chodit ruku v ruce,
chlácholit svá něžná srdce,
dávat hvězdám ve dvou sbohem,
nechat kněze tlouci zvonem.
Dej všem šanci stejných norem,
zasáhni nás lásky morem.
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: S..a, Danah, Psavec, Uldor, dead-head, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)