...cesta...našlápnutým životem...
umíš do vět život rozebrat...jsou to krásné básně...
18.02.2008 11:40:00 | Lota
Někdy nám domov zavoní
prostou alejí jabloní..
občas tam větve
vítr láme..
pak zase kvete
krásná alej..
pak jablka se urodí..
letos
stejně, jak předloni..
něco na tom koloběhu bude..
;o)
07.02.2008 13:44:00 | Cecilka
Nekonečná cesta...každá cesta ma svůj cíl, tudíž i konec. Nekonečná ale konec nemá, tudíž ani cíl...
Jen si tady trochu filosofuju ;-)
06.02.2008 20:20:00 | Chancer