vzpomínka
sedavá.
nerada postává
někde v koutě.
prchavá
vzpomínka
míjivá.
nerada zůstává
nevítaná.
zkusme ji uchopit
do svých dlaní,
společně chránit ji,
aby nám nevyschla,
aby v kapce rosy
zůstala živá.
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Vladimír P., excited, kakaoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)