Bratříček
Za tebou šel bych krajinou snů,
v oblacíh bych se rozhlížel.
Strávil bych na cestě, nekonečně dnů
dokud bych tě nenašel.
Tolik pro mě znamenáš,
můj bratře a můj příteli.
Snad se na mne nehněváš,
nás dva nesmí nikdo rozdělit!
Možná se jednou stane,
můj nejdražší bratře a příteli.
Že můj život najednou zhasne,
však ty nebudeš smutný ale veselý!
Za tisíc životů nikdo nemůže prožít,
to co mi dva za pár let.
Prostě budeš muset sám ten život dožít,
já budu ti nahoře držet vedle sebe flek.
Jenže teď žijem
a to je všechno co potřebujem.
No a co, tak někdy do rána pijem
a občas, se do stejné holky zamilujem.
Nemáme čas mít na tváři vrásky.
Nemáme čas si stěžovat.
Na světě přeci je bráško, tolik lásky
a jenom pitomec si nechce užívat.
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, excited, Klíček, Psavec, Martyn, XJanule, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (5)