Nevinná
Anotace: Taková blbůsta,za kometáře bych byla vděčná.. Nevinnost,cnost jenž se nedá získat...
Nevinná jako noční vítr pronikajích do ticha,
jako zeslabující slova,již dosti potichá
/doznívajíc v nenávratno/
Nevinná jako padlej sníh
/čerstvě,nepošlapaný/
a hlas,který už dávno ztich,
pronásledujíc tě ve snech...
Nevinná,snad to slova znamená moc,
snad málo
a jako obraz bezrukého malíře,
jehož lazury smyly slané slzy.
Nevinná,stále koukajíc mi upřeně do očí,
možná je to tím,že mi umíráš k náručí...
Tak nevinná...
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, andilek.světla
Komentáře (3)
Komentujících (3)