návštěvní hodiny / věnovaná
Anotace: ...bývaly ve středu a v neděli
.
.
Napřed na tebe spadne spousta maličkostí
pak ti do očí drze vleze strop
a nakonec se sesype celý svět
Dusíš se pod tou tíhou
a nikdo ti nemůže pomoci
Dvakrát týdně tě pracně vyhrabou
z těch sutin
Abys viděl
co nemůžeš
a co ti chybí
A i když se za sebou snaží zavřít tiše
způsobí lokální zemětřesení
a za pár dní tě můžou zachraňovat nanovo
Ještě že máš ty slzy co bohatě pokropí
zvířený prach
( čistota půl zdraví )
.
.
Přečteno 274x
Tipy 20
Poslední tipující: pejrak, kroužek, Demedalex, Taog, christiana včera neusnula, excited, .K.r.i.s.t.y., Heda, Danah, Bean, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)