Dívka x půda
Anotace: co se honí hlavou dívce, co ví, že jí čeká brzká smrt?
Žíhání slunečních paprsků
chci spatřit ještě jednou,
s náručí plnou pamlsků
chci, abys byl se mnou.
Své tmavé vlasy pročesat
a nenechat svou mysl poklesat,
na Tebe myslet musím,
aspoň to zkusím.
Tělo se rozpadá,
duše mizí,
do tváře hlína padá
a výraz je cizí.
Nikdo by nepoznal
dívenku mladičkou,
soud již vykonal,
popad ji celičkou.
V tmavém hrobě
tělo leží,
patří Tobě?
Ne. Mně.
A čas dál běží...
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Danah
Komentáře (0)