Na mechu
Anotace: Kde složit hlavu??...
Dobré ráno spící hvězdo
kéž by na tvém lůžku bylo místo
tak jen dívám se do nebe,
jak lehl bych si u tebe.
Lehl jsem si k tobě na ten mech
přitulil se a objal tě,
políbil a hladil po vlasech,
však oba jinde hlavu skládáme.
Na mechu spím dál sám,
snící, jak vedle tebe uléhám.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)