Anděl strážný
Budeš mě držet za ruku
až tu náhle nebudu ?
Jsi to poslední, co u sebe chci mít
až se rozední a já nebudu žít !
Pevně, svírat dlaně, hodně pevně
až bude po mně toužit země.
Buď se mnou v celé svojí kráse
dnes, za hodinu, za vteřinu, v posledním čase.
Zahřej mě svým tělem, na rozloučenou polibkem
teď odcházím, ale budu Tvým strážným Andělem !
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, blue, saigonek
Komentáře (1)
Komentujících (1)