Chci znovu vstát
Již dlouho chybí mi pevné objetí,
co pod ochranu zasvětí.
Chci znovu vstát,
než čas uletí.
Chci lásku dát,
a nebýt další obětí.
Chci se smát smíchem srdečným,
nechci lkát při paprsku měsíčním.
Dost bylo bolestí,
co nic dobrého nevěstí.
Hodně se změnilo,
avšak i zůstalo,
třeba to ,
že srdce vzpomínat nepřestalo.
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec
Komentáře (0)