svítá
Nový den, svítá
Vytí vlka tě vítá.
Zvuk krajinou
ztichlou se nese.
Buch...
Srdce tvé se třese.
Pocit.
Nádech.
Výdech.
Procit´ ze snu zlýho.
Unik´ smrti.
Chybělo málo,
chlad v srdci
mráz v duši.
Slunce je záchrana.
Svítá
a vytí vlkodlaka
utichá...
Svítá, odchází noc
tichá. Den plný
přetvářek a lží
ho čeká.
Říct "Miluji",
když nemiluješ
snít o nové noci,
kterou nepřežiješ...
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, LisSe
Komentáře (0)