Děkuji Ti
Anotace: Trocha emocí neuškodí.
Jsem plná emocí,
když dozvídám se pravdu.
Perou se se mnou,
jak se zákeřnou nemocí.
Dostávám textovku.
Ty mne miluješ!
Děkuji Tobě i Bohu,
že můžeme být spolu.
My,dva.
Ha,tme!
A zbytek si domyslete :)
Komentáře (0)