Jsem cokoliv
Jsem presten skleněný
na ruce z plamenů.
Jsem duše zemřelých
lakajíc k životu.
Jsem rána bez hluku,
blízká i vzdálená.
Armáda bez pluků,
odřená kolena.
Jsem tvoje nálada,
jsem tvoje poslední
půlnoční zahrada
dlážděná v poledni.
Jsem tvoje záchrana
na moři chladivém.
Jsem stesk i zábava
v sobotě deštivé.
Jsem drátek ze stříbra
na noze holubí
jsem křídlo anděla,
střecha i podloubí.
Jsem vše, nač pomyslíš,
vše, co tě napadá.
Co chytíš, nechytíš,
jasnost i záhada.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Zuz.
Komentáře (1)
Komentujících (1)