Anotace: Život není spravedlivej
super, naučil jsem se neposuzovat lidi podle toho, jak vypadaj. Jsou za tím mnohdy neuvěřitelný příběhy.
11.02.2008 13:50:00 | cevert
Máš zajímavý pohled na život - otevřený, pronikající do věcí, hluboce upřímný. Srašně moc se mi to na tobě líbí. Ta báseň (mimochodem, také bych ji založila spíš do úvah) není psána právě dvakrát umělecky, ale myšlenkový náboj, který skrývá, všechny její nedostatky bohatě vyvažuje ;-)
07.02.2008 19:22:00 | Lisa.Ginmi
trošku z toho cítím spíše úvahu..ale moc krásnou.. nebo spíše.. pravdivou... psanou životem..
07.02.2008 19:17:00 | excited
Asi není spravedlivý z našeho pohledu, ale já si myslím, že je vše tak jak má být, jak si to přeje osud. Spravedlnost nám nemusí vždycky nahrávat...štěstí i i neštěstí - takový je život. Nemůže být všechno úplně dokonalé!
07.02.2008 19:09:00 | Chancer