Strážce brány

Strážce brány

Anotace: ........

Studený pohled, v srdci chlad,
tiché kroky a věčný hlad.
Znovu jsem ztratil víru k bohu,
nenávist proto šířit mohu.

To je můj osud, má temná víra,
člověk si někdy nevybírá.
A jak temná staletí tekla,
já musel jsem strážit bránu pekla.

V přetěžké zbroji,
chránit svého mistra.
umřít a znovu povstat,
za věčnou slávu antikrista.

Popálen pekelným ohněm,
jsem nikdy nepocítil bolest.
Trhal jsem chřtány šelem,
a vždy když se blížil konec.

Jsem povstal jak Fénix z popela
už nebylo vemne srdce,
ani duše, která by bolela.
Už nejsem člověk,
jen strážce brány,
otrok, pes, havěť,
které nikdo, neováže rány.

Občas se mi zasteskne,
po bohu, nebi a míru.
Však v tu chvíly křikne Ďábel: "NE",
a já strážím dál, dál se mučím
a dál dýchám síru.
Autor drahý, 07.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, beerede, Traci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jo promiň,zapoměl jsem projevit radost,že se ti snad to moje líbilo.

08.02.2008 22:51:00 | WAYWARD

líbí

No, myslím,že je to taky, moje parketa, je to dobré a, nevím jak píšeš dál,až budu mít čas,tak se na tebe podívám,teď tě chválím, za sebe,doufám,že nemáš vše stejné.Dneska ti díky,jsem pookřál.

08.02.2008 22:42:00 | WAYWARD

líbí

u prvních dvou jsem se radovala, jak ti to krásně šlape rytmicky... pak se to zas rozběhlo do všech světových stran... ale líbí se mi to i tak, ale jen za jeden teda :o)

07.02.2008 19:46:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí