Dnes
Postel
kde se noc co noc
topím ve svém nitru
znechucena představou
neovladatelna
Stěna s
těly mrtvých komárů
kresba z
vlastní krve
soukromá zeď Nářků
Fénem
rozehřívám
zpuchřelou lepící pásku
i kapičky na víčkách
pot a slzy
všeho stejnochuť
Popraskané rty
smáčím bodláčím
vdechnu prach i
chemii co mi
rozedírá plíce
Děkuji Vám
nastokrát
mé múzy i démoni
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, její alter ego, Liss Durman
Komentáře (2)
Komentujících (2)