Táta

Táta

Anotace: Rodinná idylka jako ze Slabikáře..

Táta to je šikula,
každou práci udělá.
Spraví světlo, spraví svíčky,
čaj uvaří do konvičky.
Na zahrádce kope, sází,
mrkev vypěstuje bez nesnází.
Děti ty ho rády mají,
spolu když si pěkně hrají.
No a večer chvilinku
potěší i maminku.
Autor Ladžik, 27.06.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí