Momentky
Anotace: O kapkách a jiné maličkosti Haiku
Kapičky deště
do průduchů v komínech
padají nocí.
Kapičky deště
do kanálových vpustí
zešikma prší.
Kapičky deště
žíznivým lidem v ústech
do zubů bijí.
--------
Okenní římsy
s holubími hovínky
zafoukává sníh.
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Romana Šamanka Ladyloba, laura3, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)