Kdo je to máma

Kdo je to máma

Anotace: Aby maminky nepřišly zkrátka...

Kdo je to máma?
To není jen sen,
to je pohlazení s polibkem.
To není jen slovíčko,
to je pod peřinou teplíčko.
To není jen pomazlení,
to je láska ku zbláznění.
To není jen sluníčko,
to je tvoje štěstíčko.

Mámu máme všichni rádi
malí, velcí kamarádi.
Máma je pro nás vším,
dost se od ní naučím.
Máma bude při nás stát,
když v širý svět se budem rozlétat.
Autor Ladžik, 27.06.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí