Je mi to líto...
Anotace: ...Vysoké Mýto....narážka - náhražka - několika dědečků(m)
je mi to líto...
teď už snad líp je, jeho duši,
neb tělo bude v prach
a srdce snad změnu tuší,
tak jen žádný strach
prosí lidi v okolí,
nebe mi domovem,
večeřím s Anděli,
už ne-spoután okovem
to štěstí přijde samo zas,
kdy? to ví jen sám ďas
...Vysoké Mýto
Přečteno 467x
Tipy 17
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Cassandra, Šerák, M.V.Jung., Dračičák, excited, Bíša, Psavec, Já Esther Ruth, Pišák, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)