Snad vítr řekne víc...
Anotace: "Ptám se však tebe můj osude,co bude až tady nebude:o)"...takové malé zamyšlení nad významem smrti a nicotnosti člověka vůči nekonečnosti vesmíru...
Kdybych dnes sladce usla věčným spánkem,
myslíš, že by ptáci přestali zpívat?
Možná by si všimli vyrvaného kusu stébla trávy ze Země
- mé duše -
Zbylý kousek zůstane navždy v tobě schoulený.
Jsem ústa beze slov,
píšťala bez dechu,
černobílé plátno,tvým šťetcem,osude,nedokončené
naděje,která zemřela,
putník bez cesty,
duše bez zámku.
- Jsem zvon bez srdce -
Myslíš,že by snad proto přestaly růže kvést?
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Who cares a lot
Komentáře (1)
Komentujících (1)