Paříže
„Byli jsme tady“
vyryl kdosi na lavičku
prý on, ona a
Jardin du Luxembourg
/A Yves Montand přemítavě
zpíval dál/
„Seděli jsme tady
a jedli teplý chléb“
a holubi s blonďatými křídly
na Sacre Coeur
Starý pán
co slízal
všechen jahodový krém
a pak šel domů.
Smáli se tomu
On ona a Montmartre
A Yves Montand v koutě
Hrával ty svý světlemodrý blúz.
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: adida, Mango-Holka, spare
Komentáře (0)