Nábřežní
Voda rozstříkla se kolem.
Kapky do řeky dopadly.
Malověrnými čerpadly.
Nábřežní lži.
Nábřežní lži, co šeptáme je zábradlí
(abychom snad neupadli)
Byl tu hýl
a byla tu voda.
Hýl už tu není.
Kapky, co do řeky dopadly,
nábřežní lži, co proháníme
malověrnými čerpadly.
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: adida, spare, Psavec, Lasska
Komentáře (1)
Komentujících (1)