KONTEXT
Ten pocit, že někam patřím…
že s někým se sestřím nebo bratřím
Být (o)puštěna jenom jako…
jojo na gumičku
Být puštěna jen pro ten pocit (svobody)
jak pes na vodítku
jak slovo z kontextu –
& ten pocit, že někam patřím…
že se mám kam vracet
že nenecháš mě ztrácet…
Že tvořím celek – jak talířek k nádobí
. . .
Že patří do kontextu
k celku mého života
tohle krátké období –
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: HarryHH, Psavec, jedam, Hannazka, Dračičák, Herjann Skald Vargstjern
Komentáře (3)
Komentujících (3)