Černá, černej, černí...
Anotace: Není to dokonalý, vím sama, ale má to pro mě jistej smysl...
Dívala se dál
černou tmou
pila
druhej šálek
černýho kafe
brečí...
Nevěděla jak
lehce žít
-černá-
v bílym světě
-tak rasistickym..!
Vznešená královna
černýho kmene
kouří
levnej tabák
-černejch-
Negroidní lidé
v bílym světě
-i zítra-
budou živořit
-a brečet-
dál...
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec
Komentáře (0)