Anotace: Musela jsem se vypsat z myšlenek na uběhlá léta, kdy jsem myslela, že mám přátele... Nyní totiž už vím, že je mám a to opravdové, i když jen pár, ale dřív to bylo jiné...
Moc krásná báseň.Vím co prožíváš, nedávno jsem to taky prožil.Bude líp :).
15.02.2008 07:38:00 | Azazen
Ty jo...basnička ti krásně graduje, doufám, že všechen vztek jsi tady vyfitrovala ven, a ted uz to bude jen a jen lepší.
09.02.2008 15:13:00 | C.alwen
No po stylistické stránce máš i lepší básně. Rýmy občas vyznívají dost nepřirozeně a dosazeně, nýbrž celkový obsah je velice poutavý. Vztek z toho jen čiší, ale věř, že nikdy není nejhůř. I když si myslíš, že jsi naprosto sama, pak z černého dýmu velkého nic zjeví se kdosi v černém hábitu, kdo naplní tvou duši jemným světlem...
09.02.2008 09:28:00 | Miro Sparkus
Přátele budeš mít, jen stačí hledat, já jich mám taky pár a možná, že nikoho, ale to je život a člověk se s tím musí smířit. Jací jsou lide to my bohužel nezměníme. Jak bylo ve Sněženky a machři. To čeho se na nás dopustili jiní, s tím už se nějak vyrovnáme, ale horší je to s tím čeho jsme se na sebe dopustili sami. (nebo tak nějak)
08.02.2008 23:58:00 | Rezi
Myslím, že vím jak ti je, kdysi dávnou jsem podobnou básen napsala, ale tím, že končíš tak, že ti bude líp věř tomu, že bude.
08.02.2008 23:52:00 | Rezi