Anotace: Berte to s rezervou, psala jsem to, když jsem byla málo "v náladě", opitý mozek dělá divy....... Děkuji. A o čem mluvím? O tom, jak jsem se dala na zdravotní školu. Kdyby jste viděli to vše smutné, asi by jste byli teho samého názoru.
Ahoj, pěkný, asi to máš v práci taky těžký, no já pracuju taky s lidmi a řeknu ti je to děs
09.02.2008 00:00:00 | Rezi