osudem si je člověk do jisté míry sám... ale to nic. mi se taky moc líbí... báseň... a to tak že velmi. působí osobitě... a vůbec... plácám... zkrátka ode mě vše myšleno jen v dobrém a basta.
11.02.2008 12:23:00 | Já Esther Ruth
... ať ještě chvíli je všechno tak krásně sudé,
ať se smím loudat pár kroků za osudem....
osud má někdy smysl pro drama a čas je ironický pán.
moc hezké obraty, které jen dokreslují tklivou náladu tvé básně.
09.02.2008 19:11:00 | černočerný