Ještěrky
Běží běží krajinou
malá ještěrka
za jinou
Běží loukou, běží lesem
přes pole a taky vřesem
Až se spolu setkají
šatičky si sundají
skočí rychle do postýlky
a užijí si krásné chvilky
Již chystají dudlíček
zvětšuje se pupíček
A za nějaký čas...
matka rodí, křičí.. To je hlas
Jedno.. druhé.. třetí...
Těch je jako smetí.
Doktor volá z porodnice:
Tatínku, je jich dvanáct. Ani o jednu více
To je ale radosti..
již žádné starosti
Jejich srdce štěstí hřeje
Každý v lese jim to přeje.
A jestli neumřeli,
tak žijí dodnes.
Komentáře (1)
Komentujících (1)