Anotace: Trochu autobiografická, přesto napsaná ve třetí osobě.. asi se mi líp píše, když píšu jakoby o někom jiném.. :-)) Každopádně opravdu nevím, jestli je dobrá..
Na tvůj nick jsem narazila náhodou a hned jsem si musela něco přečíst... a vůbec toho nelituju... krásné, procítěné... a výbor, čtivě a hlavně jemně a zajímavě napsané... jen tak dál...:-)))
21.03.2008 20:58:00 | Gracia
Líbí se mi jak jsi báseň pojala.Je v ní hloubka tvého přemýšlení o cestě životem.
Konec je přesný...malinká holčička..Je to tak, vše přijde,vše máš před sebou.
09.02.2008 09:37:00 | s.e.n
Je v tom hodně tvých myšlenek...je vidět, že vydatně přemýšlíš o všem co děláš, o minulosti, snad hledáš i poučení...Původně ten komentář měl být o něčem jiném, ale nějak se mi to roztáhlo a tak jsem to publikoval jako dílo;) ...takže děkuju za inspiraci a určitě si přečti úvahu "Vězme jediné: jsme lidé." Pač je vlastně pro tebe:-)
08.02.2008 20:24:00 | Skaja
Někdy je lepší pravdu radši neznát...(narážím na poslední sloku)
08.02.2008 18:40:00 | Chancer