čekám tu na tebe
Překonala jsem trému
a přijela sem.
Cestování nikdy
nebylo mým snem.
A přece sem tady,
natěšená na tebe.
Však Milovník radí,
existovat jen pro sebe.
Však ví,že sám to občas poruší
protože koho občas,
hezký pohlaví nevzruší.
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)