... někdy nabýváme dojmu ....
že osa země nám prochází ... po pravé ruce ...
... a nabýváme pocit ...
že kdyby se nám zachtělo ... můžeme ji roztočit jako dětskou káču ...
*- ... jenže to je omyl, ... točí s ní jiní ...
.. ... a my i když se držíme zuby nehty, ... ztrácíme půdu pod nohama ..
*
19.02.2008 11:52:00 | HarryHH
Korunovaní voli že by teď aktuální byli?
I když se sračky valí rádi by volili.
12.02.2008 19:40:00 | Šerpík 1
..sugestivní...
v ruce poloprázný půlitr
v batohu cítím déšť,
ještě to třetí oko ...
====
J.s.
09.02.2008 22:30:00 | j.c.
...ani polo...ani volo...
voje slova, která nikdy jen tak člověka v klidu nenechají...mě určitě ne :-)
09.02.2008 21:40:00 | Lota