děvka?
Anotace: já vím, že to je hodně divný dílo...tak mě omluvte...ani nvm proč ho sem dávám...asi proto že tohle téma prostě už nechci=(
Děvka jménem smrt
Rozhodla se,
že uzavřít smlouvu s někým chce
Proč vybrala si právě mne?
že by pasák jménem nemoc?
Prolhanější než ruská mafie,
možná proto z toho tolik bliješ.
Nehodlám uzavírat nějaký podlý smlouvy
prostě běž a nech mě žít.
Jiný zákazník možná najde se
na zádech napsáno: volunteer
// a přes oko pár černejch vlasů//
Tak ho, si zapiš na svůj list
…a mě…
…mě už nech být…
…stejně…
nemoc jako reklama na smrt zjeví se…
a ta děvka vrátí se…
…byznys je byznys…
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, WAYWARD, Miskitka
Komentáře (1)
Komentujících (1)