Cinkaj...
Anotace: Psát... už asi nedokážu...
Noci sou teď zas dlouhý
a hvězdy na nebi můžou klidně spát,
protože dneska budu bdít já.
Bez dojetí, bez slz a bez trpkých úsměvů
se vracím domů ...
Na sedačce v tramvaji
je černou fixou napsáno
,, FORGET IT“
Vrací se ta neuchopitelná radost,
kterou sem cejtila po noci
v cizí náruči ...
V šerosvitu pouliční lampy
/co sklání se nad mojí postelí/
dokážu cejtit nepřítomný doteky.
A dokážu se vysmát násilníkovi,
protože teď sem silná ...
... ZAS SILNÁ ...
/ Mám kapsy plný rolniček... a cinkaj... cinkaj... cinkaj.../
Přečteno 274x
Tipy 11
Poslední tipující: Sukuba, callowsick, 0-0, qpal, Heda, pavlis
Komentáře (4)
Komentujících (4)