Rosa
Anotace: Lyrický pocit...
Bylo mi dáno
Jen pár chvil života
Okamžik krátký
Na poznání světa
- na jeho krásy i zběsilosti
Nemám čas na rozkvět
Již nestihnu klást otázky
Jen pár chvil života
Na poznání lásky
Ze tmy nořím se
Jak rosa na listě
Se zatajeným dechem smím
Čekat na zázrak
- na zázrak stvoření
Jen pár chvil života
A tělo mé prokřehlé
Naplní zář jasná vznešená
Ta zář života a smrti
Ještě se zatřpytím v trávě
A
Poslední nádech
Já umírám s úsvitem
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Adie.80, om tat sat, Vampyrella, Psavec, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)