Benátky - Vídeň
Anotace: Dvojitá porce Úlomků cest (co mi ulpěly za nehty)
Sbírka:
Úlomky cest.
Víhňová Vídeň
Svou kávou
uctí vás zem
paní Elfride.
Na Náměstí hrdinů
rackové na Thomasi Bernhardovi
jsou také kamení.
Velkolepost všeho
Mne oslnila
- opera neskýtá stín -
a já
zatoužila po křivolakých uličkách
svého města – města bez šlehačky.
S maskou Benátčana
Dům
stál
tiše
nad vodou
a slunečná zákoutí
zdála se být
(a nebýt)
Holubi a stará paní
zašlou dlaní
pomalu hladí kanály
a voda
byla zelená.
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, spare, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)