Deset
Anotace: Pro múzu, byla, bude a je…snad, možná..
Deset není měsíců za sebou jdoucích,
plných lásky a přátelství,
není toliko duchů, kteří chrání naši duši,
deset není číslice, ani zlý čin.
Tolik hvězd na nebi není, když zrada v srdci tkví,
přátel po boku pár jen jest, ale deset?
to nikdy, snad jen v snu,
deset, deset to krásných chvil v životě.
Pár okamžiků, jedna dvě vteřiny,
kdy luna z nebe pomalu padá,
deset krátkých chvil v jednom objetí,
tolik zrady v deseti slovech…
Deset krátkých dní od múzy mě dělí…
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)