doba

doba

Anotace: *

příliš daleko je doba návratů-
už vyšla z módy.
stejně jako očekávání zvratů,
revolučních převratů
našich životů.

už utekla doba věčné lásky-
kdy nebylo třeba slibovat.
zmizela stejně rychle, jako objevila se,
netrvala dlouho,
ale byla tu.
nač litovat?!

ztrácí se významy, proč vlastně žít-
nač to řešit, nač vlastně klít,
slova jsou prázdná-
jak naše zubožené náruče.
dotýkáme se jich, hladíme
ale náplň jim poskytnout nedokážeme.
a ta doba tu je stále.
Autor desela, 09.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já osobně mam dojem, že tvé práce přesahují mnoho lidí bez ohledu na věk.

28.02.2008 04:06:00 | kocour Mour

líbí

Jsi vpopředí vzhledem k Tvému věku, tzn. píšeš vyspělé básně!

12.02.2008 20:00:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel