Anotace: .......jen pár myšlenek, které mi právě proletěly hlavou .....je večer ....možná že ráno je zase smažu ....protože už to tak cítit nebudu .....nevím ....
Hledáš své staré já?
Nahlédni do svých básní!
Přechodný pobyt má
i ve Tvých komentech!
Hledáš-li staré já,
s dílky jiných se zasni,
možná své sídlo má,
kde mnohý Tvůj vzkaz krásný...
Prostě se vrať zpátky a cestou ho třeba potkáš...
Já bych Ti mohl poslat některé Tvé "cecilkovské" vzkazy z dob, kdys tu byla novicka...A třeba ještě někde máš i ta má poděkování za ně, pokud jsi důkladně vše staré nemazala...;o)
11.02.2008 20:04:00 | Kozoroh 1
Krásná básnička, ale mám obavu, že potkám něco nebo někoho docela jiného.
09.02.2008 22:57:00 | Psavec
slunce svit se chvěje
západ zlato a listy seje
hned zelený hned růžový
z těch věcí kterým konce není
klid radost něžné utišení
plyne naděje
...srdce už nestýská si...
09.02.2008 22:22:00 | Lota
ano..
pro to
co je tu psáno..
ne´tuká někdo na vrátka?
ano..
pro to
že každé ráno..
je naděj s vírou tak vratká..
(a přeci žijí .o))
09.02.2008 22:02:00 | Bean