Kytara
Kytara
Má dřevěná přítelkyně
Když život stojí a čas plyne
Že mě láska stále míjí
Říká smutnou melodií
Prý že se to občas stává
Potichu mi vybrnkává
Nemůže se nikdy stát
Že chtěla by mě obehrát
A i když dokáže mi vážně poradit
I tuto velkou kamarádku
-občas musím naladit.
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Fiserka
Komentáře (2)
Komentujících (2)