Když
Když, hlava nedělá, co by dělat měla,
duše se zoufale snaží,
odpoutat od hříchu.
Jako kdyby zapomněla, že hloupost naději sráží
a nepřidává na ničem, jen přitahuje další tíhu.
Tíhu jenž nelze nést, není to v mích silách.
Prosím, nechci znovu se plést, v rozporu s duší své.
Pomoz mi uvidět světlo tvé.
Nenech mě bloudit v tmách,
Ukaž mi kudy má cesta vede.
Prosím........tahle duše další tíhu nesvede.
Přečteno 345x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, WAYWARD, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Anewue, come-past, spare
Komentáře (4)
Komentujících (4)