Přeji si..
Anotace: CHce se mi, chtěla bych, přeji si..
Chce se mi plakat
..nad rozlitým vínem..
Chce se mi smát
..když přijde den
Kam jdou lidi
..které jen tak minem..
A kam jdu já
..když začne můj sen..
Chtěla bych vědět
..proč jsem a kam pudu..
chtěla bych slyšet
..co bude dál..
Chtěla bych měřit
..pravítkem nudu..
Přeji si poznat
..jak přežít mám..
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)