Malomodré blues
Anotace: pro mne (protože Tobě už nic dedikovat nebudu)
Sbírka:
Miserere, Studna
A dneska jsem
Jen malé modré blues
Ze kterého někdo vysypal noty
Řekl promiň a pak šel.
A ten hráč na trubku
Je slepý a je zelený.
A poletovat
Kouřem
Mne už nebaví, dámo s podvazky
Já viděla i to, co mělo zůstat skryto.
A ty, chlapče ze zmrzlinou,
Svou dětskou vinou
Málems mne udávil.
A na konci naší ulice
Plakalo děvče s copánky
A s velkým černým psem.
Upřelo na mne sazové oči
A řeklo – já nejsem.
Stojí tam doteď
A už ví, že není.
A já jsem
I když
Jen malé modré blues
Ze kteréhos vysypal noty
A beze slova odešel.
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, adida, spare, kavec, Já Esther Ruth, deus ex machina
Komentáře (1)
Komentujících (1)