Fialová
Anotace: v prázdném kině
Sbírka:
Studna
Opona
Je ještě zatažena
Příslibem. Čehosi. Kdesi.
Kde jsi? Ptám se.
/A možná,
Že když se usměju
Pustí mi starý litevský film.
A ty v něm budeš hrát
Jen vedlejší roli. Konečně.
A za zvuku saxofonů
Tam budem jen tak stát
A já budu jiná
/třeba fialová, to je jedno//
Proste stát
já s nalepenými řasami
a papundeklový konec
v barevných kruzích
nás tentokrát nepřekvapí.
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: hedvička, Já Esther Ruth, fialová, adida, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)