Přemítání
Anotace: takhle mi plují myšlenky hlavou...
Tvrdou realitu dnů..
Ve stínu svých snů..
V srdečním koloritu..
Přemítám..
Nad hlavou modré nebe..
Chomáčky beránků
co jsou tak neposedné..
Sleduju po ránu..
Slunečním svitem zahalená..
Zůstává moje duše celá a hledá..
Kde ukrývá se
má životní paralela..
V nohou mám prašné cesty..
I kamenité stezky..
Na procházce svým životem..
Tulákem jsem i mudrcem..
Z hladiny moří i řek..
Skládám si v sobě svůj svět..
Ze střípků pláče i radosti..
Tvořím své života schopnosti..
Do letní trávy ulehnu..
A žáru slunce podlehnu..
A skrz zavřená víčka..
Nechám se teplem hýčkat..
Přečteno 382x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, ona, Veru, pavlis, Já Esther Ruth, Šerák, Danah, Severka, Verena, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)